Wat elke visser van HSV Brunssum verplicht bij zich MOET hebben

Wat elke visser van HSV Brunssum verplicht bij zich MOET hebben.

Senior leden

Vispas van HSV Brunssum,
Lijst van viswateren (of de app), volledig ingevulde Verenigingslijst ("Vergunning") van HSV Brunssum
voorzien van een pasfoto, eventueel Nachtvisvergunning van HSV Brunssum, Goed (landings) net, Onthaakmat..

Jeugdleden met een Jeugdvispas

Jeugdvispas van HSV Brunssum,
voorzien met pasfoto, eventueel Nachtvisvergunning van HSV Brunssum, Goed (landings) net, Onthaakmat.

Jeugdleden - De jeugdvergunning van HSV Brunssum,

Volledig ingevulde Verenigingslijst van HSV Brunssum voorzien met pasfoto, eventueel jeugd-Nachtvisvergunning van HSV Brunssum, Goed (landings) net, Onthaakmat.

Nachtvissers:
Al het bovenstaande betrekking hebbende op uw vergunning plus je nachtvisvergunning van HSV Brunssum.